fbpx

Ismerjen meg bennünket

Rólunk

Mi az én történetem? Ismerjen meg!

Általános épülettakarítás és zöldterület kezelés.

Takarító vállalkozásom 2020-ban alakult, különböző létesítmények, intézmények takarítására és az ezzel járó feladatok ellátására szakosodott, a piac igényeihez igazodva. Munkám során igyekszem alaposan megismerni a megrendelő igényeit és hozzá idomulva, a lehető legtökéletesebben alkalmazkodni. Munkáim elvégzését kifogástalan minőségben az Önök igényeinek figyelembevételével határidőre vállalom. A vállalt munkálatokat erkölcsileg és anyagilag is megbízható, megfelelő számú, képzett személyzettel végeztetem, akikért, mint munkaadójuk felelősséget vállalok.

Tevékenységem minden esetben értékmegóvó! A takarításhoz szükséges környezetbarát tisztítószereket és modern gépeket (igény szerint) én biztosítom, melynek költségét a vállalási díj tartalmazza. Elengedhetetlenül fontos számomra munkatársaim folyamatos képzése, az épülettisztító szakma fejlődésének figyelemmel kísérése, új technológiák, gépek, tisztítószerek alkalmazása.
Továbbá vállalom kertek rendbetételét, fűnyírását, komplett zöldterületkezelést. Igény szerint tisztasági festést is.Tekintse meg Facebook oldalunkat is!
Általános épülettakarítás & zöldterületkezelés

Még nem mondhatom, hogy legnagyobb, vagy legjobb vagyok.

De az biztos, hogy én akarok lenni a legjobb!

Nincs más hátra. tegyen egy próbát!

Gyors.
alapos.
Minőségi.