fbpx

Ismerjen meg bennünket

Mottónk:

„Mindig többet kell nyújtanunk az ügyfeleinknek, mint amit elvárnak tőlünk.”

Mi az én történetem? Ismerjen meg!

Sőreg Krisztofer vagyok, a mitaki alapítója

Mindenki szereti a tiszta és rendezett környezetet. A legtöbben akkor érzik jól magukat, akkor tudnak hatékonyabban dolgozni, vagy csak kellemesebben pihenni, ha egy megnyugtató, tiszta helyen tehetik ezt.

Sokaknak azonban ez csak nyűg, hiszen a takarítás, vagy épp a kertrendezés bizony nem könnyű munka. Nem csak fizikailag nehéz és időigényes, hanem ennek a tevékenységnek is megvannak azok a kulcs adatai, szabályai és bizony speciális eszközigénye, ami nem mindenkinek áll rendelkezésére.

Mostanra már egyre nehezebb megtalálni erre a tevékenységre azt a megfelelő partnert, aki nem csak jónak látszik, hanem jól is dolgozik. Azonban vagy így vagy úgy, de a munkát el kell végezni, végeztetni.

2020-ban azért hoztam létre a MiTaKi takarító vállalkozást, hogy levegyem azt a terhet ügyfeleim válláról, ami a takarítással vagy a kertrendezéssel rájuk került. Pontosan tudjuk, hogy minden helyzet és minden terület más és más, ezért mindig egyedileg mérjük fel a pontos igényeket.

A munkáinkra olyan garanciákat vállalunk, ami Önnek is megfelelő biztosítékot nyújt majd, hogy végre fellélegezzen: „Igen, megvan a megfelelő partnerem!”.

Mottóm: „Mindig többet kell nyújtanunk az ügyfeleinknek, mint amit elvárnak tőlünk.”

Fejlődés nélkül erre nem lenne esélyünk, így folyamatosan csapat szinten képezzük magunkat a legújabb technológiák területén is, legyen szó speciális takarítógépekről, vagy épp a legújabb környezetbarát tisztítószerek alkalmazásáról.

Nem egy lehulló üstökös vagyunk a takarítócégek égboltján, nem akartunk beállni abba a sorba. Mi vagyunk az a csillag, ami egyre jobban világítja be a sötét éjszakákat is.

A „hibátlanul elvégzett munka” és a „maximálisan elégedett ügyfél” számunkra nem csak üres szavak, amik jól hangzanak egy reklámszövegben. Tudjuk, hogy csak akkor fognak minket továbbajánlani, ha jobbat nyújtunk, mint amit elvárnak tőlünk.

Tegyen próbára minket Ön is, garantálom, hogy nem fogja megbánni. Legyen szó irodai, üzemi környezetről, lakás vagy építkezés utáni nagytakarításról, kertrendezésről vagy társasházak karbantartásáról, biztosíthatom, hogy nem kell tovább keresnie a megfelelő partnert.

Ha az elkészült munkánk kívánni valót hagyna maga után, és Ön nem elégedett vele, akkor az nem került Önnek semmibe!

Ennyire biztos vagyok abban, hogy profi csapatommal el fogjuk kápráztatni Önt.

Kérjen ajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot MOST!

Ne kockáztasson, bízzon meg minket, a kockázat pedig legyen a miénk!

Munkáinkra 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk!

Nincs más hátra. tegyen egy próbát!

Gyors.
alapos.
Minőségi.